گل سرخ، گل محمدی یا گل گلاب نوعی گل رز است که از دیرباز در ایران کشت می شده و دمنوش گل سرخ از گلبرگ های خشک این گل رز تهیه می شود. در واقع گل محمدی 3 محصول عمده گلاب، اسانس و گلبرگ خشک را دارد که برای انواع مصارف دارویی، بهداشتی، آرایشی، عطر سازی و خوراکی استفاده می شود.
در طب سنتی از گل سرخ برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. دمنوش گل سرخ با داشتن خواص درمانی و عطر دلپذیر و هم چنین غنی بودن از مواد آنتی اکسیدان یک نوشیدنی عالی محسوب می شود در اینجا به برخی از خواص دمنوش گل سرخ اشاره می کنیم:
گلبرگ های گل سرخ حاوی ویتامین سی هستند . گل سرخ دارای آنتی اکسیدان است بنابراین روند پیری را کندتر و خاصیت ضد التهابی آن، آکنه پوست را درمان میکند
دمنوش گل سرخ در سراسر دنیا برای کاهش برخی از علائم قاعدگی استفاده می شود. این دمنوش باعث کاهش دردهای شدید قاعدگی و درمان مشکلات روحی در این دوران میشود و اضطراب را کم می کند.
یک فنجان دمنوش گرم گل سرخ علائم آزار دهنده ی سرماخوردگی هم چون آبریزش بینی، سرفه و گلو درد را بهبود می بخشد. محتوای ویتامین سی آن با عفونت ها مبارزه می کند. به ویژه اگر همراه با عسل طبیعی مصرف شود اثر درمانی خوبی دارد.
نوشیدن دم کرده گل سرخ به بهبود فرآیند گوارش کمک می کند و دارای خواص پروبیوتیک است. دمنوش گل سرخ نوعی ملین طبیعی نیز محسوب می شود و از آن برای درمان یبوست کمک می گیرند.
دمنوش گل سرخ در واقع نوعی دمنوش لاغری محسوب می شود. البته از این دمنوش نباید انتظار معجزه داشته باشید ولی در هر حال با بهبود هضم و بهبود گردش و خون و آرامش بخشی از پر خوری های عصبی جلوگیری می کند و خود نیز بدون کالری است. پس می تواند در کاهش وزن نقش داشته باشد.
از آنجا که در این نوشیدنی کافئین وجود ندارد یکی از بهترین نوشیدنی ها محسوب می شود و شما می تواند در هر زمانی از شبانه روز خود را به یک فنجان دمنوش گل سرخ مهمان کنید.
درباره این سایت